Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

  Virallinen nimi: Yngveig av Rågkross
  Kutsumanimi: Yngva
  Syntynyt: 14.11.2014 (täyttänyt 4v 14.3.15, oma ikääntyminen)
  Rotu: Norjanvuonohevonen
  Sukupuoli: Tamma
  Säkäkorkeus: 140cm (saattaa kasvaa vielä)
  Ko Alkeet (Kaasu, jarru, kääntävät avut, väistön alkeet)
 
  Omistaja: Vikki
  Kasvattaja: Cin., Rågkross
  Hoitaja: / päiväkirja


Kuvaus:

Yngveig av Rågkross on ikäisekseen hyvinkehittynyt ja aikuisen oloinen vuonohevostyttö. Yngveig, joskus oikein tuttavallisesti lyhennettynä jopa Yngva tai Yngvis, ei varmastikaan ikinä ajattelisikaan satuttavansa ketään tai mitään.

Yngvasta on sanottava, että tyttö on todellinen haaveilija. Tunteja ja tunteja se saattaa vain seisoa ja ihmetellä maailmanmenoa, jos sillä ei parempaa tekemistä ole. Hoitotoimenpiteissä Yngveig ei tunnu aina edes huomaavan ihmisen läsnäoloa. Se vain löllöttelee ja katselee suurta maailmaa. Tämä on tietysti hoitajan kannalta hyvä, sillä symppiksen lapsihevosen harjaaminen ja varustaminen on nopea ja helppo operaatio.

Ratsastaminen Yngvalla ei sitten olekaan mikään kovin nautinnollinen kokemus. Ei sen vuoksi, että tamma possuilisi tai muuten käyttäytyisi huonosti, vaan ennemminkin kyse on siitä, että tamma on vielä niin osaamaton. Yngvan oppimishalu on kuitenkin ehtymätön, mikä ei ole pelkästään hyvä juttu; tamma oppii äärettömän nopeasti myös huonoille tavoille. Tämän vuoksi Yngvaa toistaiseksi ratsastavat vain tallin henkilökunta.


Historia: Yngvan historiaan ei paljoa mahdu. Nuoruutensa tamma vietti Rågkrossissa ja sieltä muutti toukokuussa 2015 Peikkometsän ponipoppoon jäseneksi.


Kuvagalleria:

 
© Arild Finne Nybo / Flickr (CC BY-NC-SA)

Suku:
                                    IE: Solopgang
         I: Henning
                                    II: Nøddeknækker
                                    EE: Egenrådighet NO
         E: Liten Jente
                                    EI: Morsom gutt

Emä koulu- ja valjakkopainotteinen, isä estepainotteinen. Molemmat vanhemmat hallakkoja ja 144cm korkeita.

Kilpailukalenteri:

Päiväkirja:
27.5 / Peikkometsän ratsastuskoulu
Tallityöntekijät kihisivät innosta. Koko päivän oli tallin omaa pikkuista pystytukkaheppaa odoteltu, ja nyt viimein kuului pihatieltä trailerin kolinaa. Vikki ajoi auton trailereineen tallin pihaan ja jarrutti pysähdyksiin. Huvittuneena tallin omistaja hätisteli kahta tallityöntekijää ja opettajaa hieman etäämmälle.
Viimein trailerin luukku avattiin ja Vikki pujahti sisään. Koko matkan erittäin asiallisesti matkustanut vuonohevosnuorikko yritti kurkkia taaksepäin, kun Vikki irrotti sen etupuomista. Vikkin veli avasi takapuomin, kun pikkusisko oli varmistanut olevansa valmis. Kevyesti Vikki tuuppasi tammaa ryntäistä ja peruutti sen ulos trailerista melko vaivattomasti, vaikkakin melko vinoon. Tyynen rauhallisesti tamma seisoi hievahtamatta aloillaan, kun sitä yksi kerrallaan saapuivat tervehtimään molemmat tallityöntekijät ja opettajat. 

©2020 Crowmoor Warmbloods - suntuubi.com